Intercity

Intercity is een landelijke vereniging opgericht door modelspoorders of wel modulebouw op zijn Hollands. Wij maken gebruik van het Märklin wisselstroom-systeem. Het is niet ingewikkeld en zeker geschikt voor jong en oud. 

Regelmatig worden onze modules bijgewerkt of uitgebreid. Deze keerlus krijgt twee extra ‘bakken’, een hele klus waar veel tijd in gaat zitten.

Nieuwe modules en thema’s worden thuis voorbereid. Momenteel zijn we bezig om onze modules te voorzien van bovenleidingen en digitale besturing omdat dit een kostbare uitbreiding is zal dit geleidelijk zijn intrede doen.

Wij kunnen onze nieuwe leden voornamelijk gemiddeld 10 rijdagen per jaar bieden, geen contributie, een eigen clubaccomodatie, support, tips en trucjes van de leden en gezelligheid in ongedwongen sfeer. Wij hebben een representatieve modelbaan met nederlands thema, treinen die reden tussen het jaar 1950 en nu, meer dan 20 nette modules, opstapje voor de kleinste,  een eigen afzetting en natuurlijk een gezellig team.

Wij houden van orde en netheid. Dit houdt in dat onze baan altijd netjes afgerokt is en onze leden tijdens het evenement gekleed zullen zijn in verenigingkleding zodat ze goed en makkelijk te herkennen zijn.

 

Met vriendelijke groet
Duncan Elias Oosterling
info@intercity-delft.nl
06-14434329